Strategi & Digital Innovation

Vi skaber innovative løsninger gennem omfattende forskning Vi taler med kunderne og udfører test af prototyper

FORSKNING

Ud fra et forsknings perspektiv, arbejder vi sammen med dig for at identificere din forretningsmulighed, gennemføre brugerinterviews, indsamle feedback og hjælpe dig med at træffe de mest velinformerede forretningsbeslutninger

Selskabsfordybelse

Vi yder vores bedste, når vi har en dyb forståelse af din virksomhed.
Vi opnår dette gennem forretnings fordybelses sessioner, besøg på stedet hertil interviews med dit team og kunder. Når vi forstår din virksomhed, konkurrenter, kunder og værdier, så kan vi ydes vores bedste til gavn for din virksomhed. Vi er ikke længere bare en salgs person, vi er en del af dit team.

Selskabets målsætning

Vi forstår, at kunderne forventer et afkast af deres investering. Vi arbejder sammen med dit team og bygger en strategi baseret på dine forretningsmål. Vi sætter forventninger til tidslinjer, budget og proces.

Brugerforskning

Software skal være designet til de mennesker, der bruger det.
I stedet for at udføre vores beslutninger ved antagelser, undersøger vi og interviewer rigtige brugere for at opbygge produkter, der betyder noget.
Uanset om brugerne er en del af din organisation eller kunder, som du ikke har erhvervet endnu, samarbejder vi med dig for at identificere og interviewe dem.

Opmål og lær

Alt for mange virksomheder stoler på minimal eller uvæsentlig data. Fra begyndelsen identificerer vi nøgleberegninger og de mekanismer vi vil benytte til at indfange og måle data. Disse data giver os den rigtige indsigt i forhold til vores fremskridt og antagelser, hvilket igen fører os til at træffe bedre og mere velinformerede beslutninger.

Deep Red, ramte hovedet på sømmet med hver en opgave vi gav dem

Beinur Gudmundsson, Airconbutikken

klar til at designe noget smukt sammen?

LAD OS GÅ I GANG

START ET PROJEKT

START ET NYT PROJEKT

KONTAKT OS

KONTAKT OS

NYHEDSBREV

NYHEDSBREV